Prijzen 3D animatie: tarieven Myrmex Media

Tarieven 3D animaties

Myrmex Media maakt al sinds 2001 3D animties voor bedrijven. Onze prijs voor een animatie is afhankelijk van de lengte en de complexiteit van een animatie. Voor 3D kunnen wij dus niet zo heel goed een vaste prijs geven, te meer omdat er allerlei types 3D animaties bestaan. Omdat u natuurlijk toch een beeld wilt hebben van de prijsrange hebben wij voor u wel onze 3D kostenindicatie folder online gezet:

3D design folder van Myrmex Media

Zoals u in de folder kunt lezen zijn er verscheidene types animaties. Prijs voor een animatie van een minuut ligt rond de 1000-1500 euro. Soms kan het goedkoper als de objecten makkelijker te maken zijn. Per type animatie zijn er ook wat prijsverschillen. Wilt u precies weten hoeveel een animatie u zal kosten dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

 

 

Myrmex Design

Conceptueel design

Een goede website begint met een goed concept. Zonder goed plan en zonder doelgroepgerichte aanpak en effeciente opbouw zal uw nieuwe site niet optimaal presteren. Eerst dus de conceptfase.

Ga naar concept ontwerp

Tevreden klanten

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk website pakket u kiest. Onze ontwerpers gaan altijd door tot u helemaal tevreden bent.

Ga naar website ontwikkeling

website coding

Als u tevreden bent over het ontwerp wordt het tijd de website technisch in elkaar te zetten. Vervolgens presenteren wij u een werkend model van uw nieuwe website.

Ga naar website ontwerp

nieuwe technologie

Na de uiteindelijke evaluatie gaat uw nieuwe website dan online: modern, innovatief, gericht op de toekomst, en gebouwd met de laatste technologie.

Ga naar opleveren website

Briefpapier ontwerp

Wij maken websites inclusief onderhoud systemen waarmee u zelf de site kunt bijhouden, maar in sommige gevallen is dat ongewenst, en kunnen wij ook het onderhoud zelf doen.

Ga naar website onderhoud

Visitekaartje ontwerp

Ook op mobiel dient uw site goed te werken. Wist u dat 40% van de bezoekers op een mobile device zitten? Myrmex maakt oa touchscreen compatible sites

Ga naar Jquery mobile

Folder ontwerp

Een website in Flash? Dat kan, maar tegenwoordig is een keuze voor HTML5 verstandiger - Myrmex is zowel specialist in mooie flash als in mooie HTML5 websites.

Ga naar html5 websites

nieuwe media

En die film dan of animatie die uw bezoekers moet overtuigen van de waarde van uw diensten of product? Ook animaties en film doen wij zelf en zitten in ons portfolio.

Ga naar website animaties