Menukaart ontwerp voor restaurants en cafes

Als cafe of restaurant ligt uw uitstraling voor een groot deel ook aan het hebben van een mooie menukaart. U heeft waarschijnlijk al een huisstijl of logo, maar nog geen menukaart die mooi in de stijl van uw onderneming is ontworpen? Laat de grafische professionals van Myrmex uw menukaart ontwerpen en uw klanten zullen die stijl hogelijk waarderen. Myrmex Media doet slechts aan klantbinding die niet afhankelijk is van het afschermen van bronnen. U betaalt het ontwerp, dus is het uw eigendom, niet het onze.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van huisstijlen heeft Myrmex voor honderden bedrijven hun grafische gezicht verzorgd. Voor grote ondernemingen hebben wij speciale grafische strippenkaarten: u koopt een afgesproken hoeveelheid uren per maand of jaar in en heeft op voordelige wijze minder overhead. En Myrmex Media staat garant voor een fantastisch eindresultaat. Een huisstijl waarmee u gezien kunt worden en die vele jaren uw gezicht zal bepalen.

 

Myrmex Design

Logo maken

U wilt een bedrijf beginnen en een eigen logo laten maken. Myrmex Media heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfslogo's. Modern en innovatief.
Ga naar logo maken

Design traject logo

Het design traject bestaat altijd uit danwel 3, danwel 5, danwel 7 voorbeelden, afhankelijk van welk logo traject u kiest. Maar het resultaat mag er altijd zijn.

Ga naar logo design

logo finalisatie

Uw logo is altijd standaard geschikt om op groot formaat te laten drukken. Maar Myrmex kan ook uw logo in 3D animeren. Wij hebben daarom meer te bieden dan de meeste ontwerpbureaus.

Ga naar logo finalisatie

huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl neemt de helft van uw verkooptaken over. Mensen kiezen altijd voor kwalitatieve uitstraling. Modern en innovatief voor de dag komen.

Ga naar huisstijl ontwerp

Briefpapier ontwerp

Schrijf uw klanten aan op mooi briefpapier. Zij betalen dan eerder, en doen ook eerder zaken met u. Ook uw offertes en vervolgpapier kunnen wij verzorgen.

Ga naar briefpapier ontwerp

Visitekaartje ontwerp

Uw visitekaartje moet er goed uitzien. Het is de eerste indruk die klanten van u hebben. Nieuw is het virale visitekaartje, waardoor mensen sneller uw bedrijf herinneren.
Ga naar visitekaartjes

Folder ontwerp

Voor stands, voor drukwerk, voor flyeren: uw reclamefolder zorgt voor meer omzet. Zorg ervoor dat hij er ook piekfijn uitziet.

Ga naar folder ontwerp

nieuwe media

Bedrijfsbrochure ontwerp - met een mooie brochure heeft uw verkoper bijna al geen argumenten meer nodig. Laat uw brochure ontwerpen door Myrmex Media.

Ga naar brochure ontwerp

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.