Educatieve animatie

 

Effectieve wijze om uw lesprogramma te ondersteunen

Niet alleen bedrijven kunnen middels een online animatie een indruk maken op een doelgroep: ook bijvoorbeeld scholen en universiteiten laten ons geregeld animaties of films maken om bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep aan te trekken of bijvoorbeeld om een bepaalde wetenschappelijke test te visualiseren of om de reacties van studenten op een bepaalde film te laten testen.

Als u een bepaald product of dienst aan de man wilt brengen blijkt uit onderzoek dat een website animatie daartoe een prima middel is.

Het demonstreren van een bepaald product gaat tegenwoordig prima via uw website, ofwel met tekeningen ofwel in 3d, en ook een leuk storyboard kan door ons zonder meer worden verwezenlijkt.

 

an image

3d animaties

3D animaties, 3d mascottes, liupsynch animaties, uw logo geanimeerd in 3D, films voor 3D televisies: Myrmex verzorgt al uw wensen op 3D animatie gebied.

Ga naar 3D animaties

bedrijfsfilm productie

Laat een mooie bedrijfsfilm maken om uw onderneming of dienst op moderne wijze te presenteren. Ook voor demonstratievideos en tutorials.

Ga naar bedrijfsvideo

logo ontwerp

Flash animaties met interactiviteit, flashvideos net als op Youtube, streaming video en videocasting: uw website komt tot leven met snelle streaming.

Ga naar flash animaties

website design

Bouwen van 3d modellen gebaseerd op uw ideeen of productplannen: met geavanceerde rendering zodat uw plan er al uit ziet als een echt product.

Ga naar 3d modellen

nieuwe media

Een mooie reclamefilm met humor - Myrmex verzint uw marketingconcepten en organiseert en verzorgt de shooting.

Ga naar reclamefilm

Animatiefilms

Met een leuke getekende animatie of een 2D animatie kunt u uw product of dienst op een grappige, aansprekende manier aan uw doelgroep presenteren.

Ga naar 2d animaties

nieuwe media

Help! Doelgroep heeft geen flash plugin! Geen nood, Myrmex maakt al uw films en animaties in HTML5 formaat, compatibel met alle mobiele apparaten.

Ga naar html5 animaties

nieuwe media

HTML5 enquetes, quiz, interactieve pdf applicaties, slideshows in flash of HTML5, flipbooks voor moderne presentaties: Myrmex is de specialist in het bedenken en maken van nieuwe presentatievormen.

Ga naar HTML5

Your Flash Player is out-of-date. Please click here to download the latest plugin.